Speciale buttons

Glow-in-the-dark buttons

Ken je die zelfklevende plastic sterretjes die nog een halfuurtje oplichten nadat je het licht in de kamer hebt uitgedaan ? Hetzelfde effect kunnen we je vandaag ook op een button aanbieden door je ontwerp (of een deel ervan) te bedrukken met glow-in-the-dark inkt. Deze inkt spaart het licht van de zon of binnenverlichting op, en straalt dat licht in het duister weer uit. Het fenomeen herhaalt zich van zodra de button opnieuw het daglicht ziet. De Glow-in-the-dark buttons zijn niet alleen een leuk hebbedingetje voor kinderen, maar ook voor jongeren: op fuiven, in een blacklight-omgeving, vallen de buttons immers nog meer op.

Glow-in-the-dark kan op alle buttons uit ons basisaanbod toegepast worden. Concreet betekent het gewoon een extra drukgang in combinatie met offsetdruk. Een minimum-oplage van 500 ex. lijkt ons dan ook aangewezen, maar ook kleinere aantallen zijn mogelijk. Het procédé heeft geen invloed op de geldende leveringstermijnen.

De inkt is wit met een lichtgroene schijn en werkt optimaal op een witte of lichte achtergrond. Als je bv. een tekst of een deel van je illustratie wilt oplichten, dan zorgt een witte uitsparing voor het beste resultaat. Gelieve ons ook steeds twee files aan te leveren: een voor de offsetdruk, en een voor de glow-in-the-dark bedrukking.

Voorbeeld:

Je levert ons:
  • een file met de achtergrond waarin maan en sterren in het wit zijn uitgespaard, voor bedrukking in offset
  • een file met enkel maan en sterren in het zwart, voor bedrukking met glow-in-the-dark inkt.