Belgian Button Company - the name behind gifts and promotional materials

BELGIAN BUTTON COMPANY

BUTTONS ! Een begrip in onze huidige leefwereld sedert 1977

De Belgian Button Company werd in 1977 opgericht in Deinze, en is dan ook het eerste, oudste en grootste button bedrijf in Belgie. Dank zij scherpe prijzen, een snelle leveringstermijn en super vlotte service evolueerde ons bedrijf al snel tot een begrip in de wereld van reclame, marketing en promotie. “The name behind gifts and promotional materials” is niet zomaar ons motto.

Buttons zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij, je ziet ze overal: op allerhande manifestaties, betogingen, optredens, congressen, recepties, prive feesten, baby borrels, vrijgezellen feestjes... van opdrachten voor sociale organisaties en overheidsinstanties tot reuze commerciele campagnes, je kan het zo gek niet bedenken of er worden buttons voor gemaakt. Met speld, of kleding- en frigomagneet, afwerking met spiegel of als flessenopener, de gamma wordt altijd maar breder; steeds in opdracht van de klant volgens zijn specifiek ontwerp.

acid house

De Smiley zorgde voor een ware buttonrage.

Begin jaren negentig, maakten de PINS hun intrede in de gamma van de Belgian Button Company en ook dit artikel werd een topper waarvan het succes nog steeds in stijgende lijn gaat. Welke politieker draagt de dag van vandaag nu niet een pin zijn vest? Velen daarvan komen van bij de Belgian Button Company. Wij viseren steeds een goede kwaliteit, scherpe prijzen en de snelst mogelijke leveringstermijn.

De sleutelhangers vervolledigen de gamma en blijven nog steeds een leuk artikel dat op verschillende manieren kan uitgewerkt worden: volgens eigen ontwerp en gewenste productie kwaliteit, een button als sleutelhanger of een pin als sleutelhanger behoren ook tot de mogelijkheden... Wij stellen alles in het werk om aan de wensen van de klant te voldoen.

Na een groot aantal jaren actief te zijn geweest in Deinze, werd het bedrijf in 2006 door brand verwoest, maar de activiteiten werden al vrij snel terug opgestart vanaf een nieuwe locatie in Gent waar het succesverhaal verder gezet werd gedurende 9 jaar.

Maar net zoals bij het voetbal, werd het dan opnieuw tijd voor een wissel en is de Belgian Button Company in 2015 verhuisd naar Antwerpen, waar het momenteel gevestigd is in het hart van diamantwijk, vlakbij het Centraal Station, waardoor een goede bereikbaarheid verzekerd is.

Het streven naar een duurzaam en sociaal ondernemen blijft de kern van ons bedrijf sedert 1977. Belgian Button Company volgt tot op de dag van vandaag de sociale evolutie in de wereld en houdt steeds de vinger aan de pols.