Handleiding opmaak hart buttons

Stap 1

Teken de 3 concentrische cirkels die daarbij aansluiten (zie tabel).

heart
Buttonlijn 48,5 x 44,9mm
Ontwerplijn 43,9 x 40mm
Snijlijn 61,8 x 59,6mm

Stap 2

Plaats je illustratie/foto/tekst in de gecentreerde lijn. Laat de achtergrond steeds doorlopen tot aan de rand van de snijlijn.

button-stap2

Tijdens de productie van de button kunnen er zich minimale verschuivingen voordoen. En loop je het risico dat je ontwerp niet op alle buttons netjes gecentreerd staat. Daarom raden we je aan om met je tekst en de kern van je illustratie binnen de ontwerplijn te blijven. Wij dragen op dat vlak dan ook geen enkele verantwoordelijkheid.

Stap 3

Verwijder de twee middelste lijnen, nl. de ontwerp- en de buttonlijn. Laat de snijlijn staan. Je ontwerp is klaar.

button-stap3

Heeft je button een witte of lichtgekleurde achtergrond, gebruik dan een zwarte snijlijn, zoniet hebben wij geen houvast bij het uitsnijden.

Stap 4

Bewaar je ontwerp op 1/1 formaat als eps of PDF (minimaal 300 dpi). Als je een PDF aanlevert, dan raden we je aan om je lettertypes eerst in contouren (lijntekening) om te zetten. Controleer aub ook of je kleuren wel degelijk in Pantone of in CMYK staan.

Mail je file naar info@belgianbuttoncompany.be. Gelieve bij een reproductie in Pantonekleuren de PMS-codes nog eens apart in je mail te vermelden.

Nog vragen? Bel ons op +32 (0)476 960 736, we helpen je graag vooruit !